torsdag 25 september 2008

Tvungen att ta av mig jeansen

Redan under andra dagen stöter jag på problem. Jag blev uppringd av garderoben på Grand hotel här i Lund där jag hoppar in och jobbar några timmar i månaden. De frågade om jag kunde jobba i kväll och jag svarade ja. Här kommer problemet, graderoben på Grand har klädkod, kostym och slips är det som gäller. D.v.s att mina jeans måste av.
Hoppas att ni har förståelse för detta.

Emil har två gånger skrivit att jag kommer bli steril om jag sover med byxorna på. Vilket oroade mig lite. En schysst slitning på byxorna är faktiskt inte lika mycket värda som de små pluttarna där nere. Därför var jag tvungen att prata med min husläkarstudent Eric "orren" Hultberg som är min läkarexpertis under detta experiment.
Han kom fram till att det inte borde vara några problem. Det skulle vara ett problem om det blev otroligt varmt när man sover med byxorna på (hög värme leder till temporär sterilitet, t.ex om du bastar). Men så som det kändes så blev det inte speciellt mycket varmare i sängen när man sov med byxor på.
vi kom fram till att så länge det inte blir för varmt eller att byxorna ligger och trycker emot "paketet" så ska det vara lugnt.
Slutsats: jag fortsätter att sova med byxorna på.


som en liten inflik måste jag bara säga att jag var på danspass idag med min kompis Sandra. Det var första gången på ett sådant pass och jag måste säga att som ensam kille bland 50-60 tjejjer var jag sämst, inte ofta man är det, men det är sådant som stärker självförtroendet...antar jag.

Nu är det dags att ta på sig kostymen och gråta en skvätt över att jeansen får stanna hemma

2 kommentarer:

Hemlige sa...

Börjar bli jävligt mycket undantag nu...

Tobbe sa...

sjukt sorgligt med klädkod ju! Du får förhandla dig till ett undantag... Tur att Orren finns i sånna här frågor alltså..