tisdag 30 september 2008

Dr.Denim, Grand och bastu

I morse skickade jag iväg ett mail till tillverkarna av mina jeans, Dr.Denim och berättade om mitt experiment. Jag vet inte riktigt vad jag ville åstadkomma med det, mer än att se om de tyckte att min utmaning var intressant.
När jag kom hem från skolan senare på dagen så visade det sig att jag fått ett mail tillbaka där de skrev att mitt experiment verkade intressant och att detta var något som de ville följa. En stor förtroendehöjjare måste jag säga.

Chefen från Grand Hotel ringde också idag och undrade om jag kunde jobba i morgon. Men jag var tvungen att tacka nej, sa att jag har massa i skolan just nu (vilket jag har). Men den största anledning var egentligen att det känns som om själva grund idén kring experimentet försvinner om jag börjar göra massa undantag hela tiden. Inget mer Grand för mig på tre månader alltså.

Jag, Sandra, Anna och Erik från min klass började snacka om att basta nån gång i veckan, något som jag för övrigt tycker är väldigt gött. Men under kvällen kom jag på att det inte alls kommer gå speciellt bra. Självklart får jag basta hur mycket jag vill, men då måste byxorna vara på. Något som kanske inte är det bästa för hygienen. Så någon bastu blir det nog inte heller på tre månader.

För övrigt så ska jag under natten sova med en termometer fasttejpad mot jumsken för att se hur varmt det bli under natten med byxor på. Detta är för att se hur stor risken är för sterilitet, något som jag satt min husläkare Orren på att kolla upp.

4 kommentarer:

Martin sa...

haha ;D

Eric Ohlson sa...

du borde sagt till dom innan du började med experimentet så kanske du skulle fått ett par jeans sponsrade! :D

Simpa sa...

Mitt anbud står kvar.. Jag bjuder dig på öl om du bastar med jeansen på.. låt säga att jag bjuder på upp till fem öl så har vi en fin koppling till vårt vad om hur länge du ska kunna ha på dig jeansen utan att bli galen/sjuk eller less..
Kommer inte jeansen förresten färga av sig så grymt mycket på bastun?

ToBBe sa...

asbra jobbat ju :P gött med lite vardagsintriger som bastu.. hehu :P
keep up the good work bro!