torsdag 2 oktober 2008

Temperaturer och bilder

I förrgår skrev jag att jag skulle sova med termometer i jumsken under natten för att se om det blev för varmt att sova med jeans på.
Resultatet blev att under täcket var det 30 grader och under jeansen vad det 37,4 grader. Dvs att även om jag sover med byxor på så blir det inte så mycket varmare än kroppstemperatur. Men jag får nog be husläkare Orren att tala med en av hans läkarlärare också, för säkerhets skull.

Det är vissa som tycker det var lite lustigt att jag inte hade byxorna på när jag tog kort igår. Detta för att det är lättast att se resultat när byxorna inte är på. Jag fotade dem efter att jag hade duschat, så jag hoppas att 3 minuter extra utan byxorna är ok för dokumentationens skull.
Men jag antar att jag kan lägga ut frågan och kolla vad ni tycker.

Antingen så får ni foton på slitningarna i detalj och det blir lättare för er att se om det är något som hänt under tiden som gått. (Möjlighet att fota byxorna efter att jag duschat)
Eller så struntar jag i det och då blir det svårt med detaljbilder. (Ha byxorna på)

För övrigt så var jag, Sandra och Anna i Malmö igår och handlade lite kläder, blev riktigt nöjd. Hittade mycket kul i butiken Solid, schyssta killar som jobbar där med tycker jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Går det att mäta kroppstemperatur i ljumsken rakt av? I armhålan eller munnen får man ju lägga till någon halvgrad för att få kroppstemperatur och inte bara yttre kroppstemperatur. Lägg därtill att pungen mår bäst vid runt 35 grader ;-)

Anton J Andersson sa...

Ja, 37 grader är ingen optimal temperatur för pungen, det vet jag. Det är därför jag ska försöka få tag på lite läkarexpertis kring ämnet med

Tobbe sa...

jag röstar på att du får ta bilder när du duschat precis som senast :P

Anonym sa...

VA?? Du får väl inte ta av dig byxorna bara för att du duschar!?! Fuskis! :)